Montblanc Naočare: Nasleđe Luksuza i Preciznosti

Istorija Montblanca

Pre nego što su Montblanc naočare postale omiljene među onima koji cene visok kvalitet, prošle su kroz niz promena koje su je dovele do statusa poštovanog brenda kakav je danas.

Sve je počelo 1906. godine, kada su Alfred Nehemias i August Eberstein osnovali Simplizissiumus-Füllhalter, kompaniju koja je prvobitno proizvodila olovke u Nemačkoj. Nakon tri godine, Wilhelm Dziambor, Christian Lausen i Claus Johannes Voss preuzeli su kompaniju s namerom da je prošire na proizvodnju luksuznih proizvoda. Inspirirani planinama koje su stvorile ime brenda, Montblanc je 1910. godine registrovao svoj prepoznatljivi logo.

Montblanc olovka

Decenijama unazad, Montblanc je imao neverovatan uspeh u svetu pisanih instrumenata, pomažući brendu da dobije međunarodno priznanje kao kvalitetan proizvođač preciznih alata. Kada se brend proširio na različite kategorije proizvoda, unela je istu vrstu fokusa na zanatsku veštinu u svaku novu liniju. Bez obzira da li prodaje sve vrste visokokvalitetnih olovaka, torbi, satova ili naočara za sunce, njihova posvećenost izvrsnom zanatstvu je danas jača i inspirativnija nego ikada. Osetite razliku Montblanca lično – istražite ponuđene modele i iskusite jedinstveni kvalitet.

 

Predstavljamo naša 3 omiljena modela:

 

Montblanc MB0214S 005

MB0214S naočare su deo ekskluzivne i veoma tražene Montblanc kolekcije naočara za sunce. Njihov visokokvalitetni metal garantuje izuzetnu čvrstoću i trajnost, osiguravajući udobnost i lakoću nošenja. Ove naočare spadaju u kategoriju najboljih Montblanc naočara za sunce, pružajući 100% zaštitu od UV zraka i dolaze u klasično sofisticiranom dizajnu.

 

Montblanc MB0242S 005

Naočare za sunce MB0242S su deo posebne i vrlo popularne kolekcije naočara za sunce brenda Montblanc. Ističu se elegantnim dizajnom i modernim detaljima koji ih čine privlačnim izborom za svaku priliku.

 

Montblanc MB0227S 001

Montblanc MB0227S 001 su moderne i elegantne naočare za sunce koje pružaju udobnost i pouzdanu zaštitu od sunčevih zraka, dok ih diskretan Montblanc logo čini posebnim dodatkom stilu. Ovo su savršene naočare za one koji žele da istaknu svoj sopstveni izražaj stila i elegancije.