Evo zašto su moderne Calvin Klein naočare neophodne ovog leta

Od kada su se pojavile šezdesetih godina, progresivne ideje i senzualna estetika Calvina Kleina označavale su njihovu popularnost. Kao modna kuća iz Amerike s vizijom da zadovolji globalnu publiku, Calvin Klein se polako širio od ženske odeće u različite druge kategorije.

Danas, brend je postigao izuzetan status – govorimo o njegovom neuporedivom ugledu u pogledu estetike i kvaliteta. Nastavljajući svoje izvanredno nasleđe, CK je još jednom nadmašio sam sebe lansiranjem kolekcije naočara koje idu korak dalje u stilu.

 

Šta je suština Calvin Klein naočara?
Sa lansiranjem svoje kolekcije naočara, CK je vrlo jasno izrazio želju za minimalističkim detaljima, elegantnim dizajnom i sofisticiranim okvirima koji ostaju ikonični za brend. Kolekcija naočara crpi inspiraciju iz snažnih američkih korena brenda, ali nastavlja da se razvija i cilja na modernog provokatora. Sa svojim inovativnim pristupom, brend nastavlja da podiže svakodnevne esencijale na globalni ikonični nivo.

Predstavljamo vam tri modela sunčanih naočara za leto 2024. Inspiracija za ove modele potiče iz inkluzivnosti i izražajnosti, ključnih vrednosti našeg brenda. Svaki model predstavlja reinterpretaciju klasičnih oblika u novim, modernim verzijama, prilagođenim muškarcima, ženama i svim inkluzivnim siluetama. Ovi modeli ne samo što su simbol stila, već i promovišu savremeni način života, gde zajedništvo igra ključnu ulogu.

CK23502S002

CALVIN KLEIN CK23502S

Ove luksuzne i moderne naočare pružaju ne samo zaštitu od sunca već i eleganciju koja se ističe na svakom koraku. Njihov sofisticirani dizajn obuhvata čiste linije i pažljivo izabrane materijale, stvarajući harmoniju između stila i funkcionalnosti. Izrađene od visokokvalitetnih materijala, ove naočare su dizajnirane da traju i da pruže udobnost tokom celog dana, čineći ih idealnim izborom kako za dane provedene na plaži, tako i za gradsku šetnju ili opušteno vreme na terasi kafića.

 

 

CK23101S045

CALVIN KLEIN CK23101S

Ovaj model donosi klasičan šarm u svaki letnji outfit. Njegov jednostavan, ali elegantan oblik upotpunjen je suptilnim detaljima koji ističu sofisticiranost. Sa svojom univerzalnom privlačnošću, ove naočare postaju neizostavan dodatak za sve prilike tokom leta. Izrađene sa pažnjom prema svakom detalju, ove naočare ne samo što pružaju zaštitu od sunca, već dodaju dodatnu notu stila svakom izgledu

 

 

CK23102S001

CALVIN KLEIN CK23102S

Ove moderne naočare spoj su stila, udobnosti i funkcionalnosti. Njihov inovativni dizajn osigurava maksimalnu zaštitu od sunca, dok istovremeno pruža izuzetnu udobnost tokom nošenja. Lagane i fleksibilne, ove naočare prilagođavaju se svakom obliku lica, obezbeđujući savršeno pristajanje i siguran osećaj. Sa svojim modernim izgledom i praktičnim karakteristikama, ove naočare su idealan izbor za aktivan letnji život, bilo da uživate u sportovima na otvorenom ili u otkrivanju novih kutaka grada.