Ko je Salvatore Ferragamo? – Celokupna Priča i 3 Omiljena Modela

Ovog puta predstavljamo jednog od naših omiljenih dizajnera, Salvatorea Ferragama. Nasleđe ovog legendarnog italijanskog dizajnera živi kroz neke od najlepših modela na tržištu.

Kako jedna osoba i dalje inspiriše dizajn naočara decenijama nakon njene smrti? Evo tri stvari koje verovatno niste znali o Ferragamu, a koje su pomogle u uzdizanju njegove karijere i nastavile da voze uspeh njegovog veoma popularnog brenda.

Naočare za sunce Salvatore Ferragamo imaju bogatu istoriju koja seže još od 1920-ih godina, postajući vanvremenski modni izraz. Rođen u Italiji, Salvatore Ferragamo, poznati obućar i dizajner, bio je pionir luksuznih sunčanih naočara kako za muškarce, tako i za žene. Inspirisan vintage stilom naočara, njegovi dizajni krasili su smele ramove, detaljnu obradu i ikonične logoe. Ovi rani dizajni postavili su standarde za savremene luksuzne naočare za sunce i danas su veoma traženi. Od pojavljivanja na crvenom tepihu, preko uličnih stilova poznatih ličnosti, do svakodnevnih kombinacija, Ferragamo naočare postale su sinonim za eleganciju i sofisticiranost.

 

Poznate po svom dugotrajnom kvalitetu, naočare za sunce Salvatore Ferragamo uvek su u modi. Bez obzira da li preferirate klasične crne ramove, vintage avijatore ili statement modele velikih dimenzija, Ferragamo nudi raznovrsnu ponudu koja odgovara svakom ukusu. Ohrabrite eksperimentisanje sa Ferragamo živopisnim bojama poput roze, crvene ili havana, dostupnih u punim ili bezobodnim ramovima.

 

Da li su naočare Salvatore Ferragamo vredne investicije? Apsolutno! Izrađene sa pažnjom na detalje u Ferragamovoj fabriki u Toskani, ove naočare za sunce su testamenat kvalitetne izrade. Korišćenjem premium materijala poput acetata i metalnih ramova osigurava se dugotrajnost i izdržljivost. Štaviše, Ferragamo se ponosi pružanjem ekskluzivnih, jedinstvenih stilova koji vas izdvajaju iz mase.

 

Naši Omiljeni Ferragamo modeli:

 

Salvatore Ferragamo SF1060S 641

SF1060S641

 

Salvatore Ferragamo SF292S 028

SF292S028

 

Salvatore Ferragamo SF292S 029

SF292S029